Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

  • Estàs en:
  • Espai bibliogràfic

Espai bibliogràfic

Contingut

En aquest apartat trobareu informació permanent dels llibres publicats per col·legiats, sigui quina sigui la seva temàtica, i informació de llibres publicats d'economia o de l'empresa que algun col·legiat ens recomana la seva lectura o una relació de llibres referents en economia o empresa seleccionats per un petit comitè integrat pels col·legiats Oriol Amat, Montserrat Colldeforns, Enric Genescà i Xavier Segura.

Amb aquest apartat és vol fomentar tant el coneixement de les publicacions dels col·legiats com informar dels llibres més destacats en economia i empresa per part d'un comitè o recomanats per col·legiats així com facilitar l'intercanvi d'informació i la constitució de xarxes socials.

Per a cada llibre hi trobareu el nom dels autors, l'editorial el ISBN, qui el recomana i una breu sinopsis del llibre o be un comentari del membre del comitè que l'indica o del col·legiat que el recomana i podreu incloure un comentari o bé donar la vostra opinió sobre el llibre o be enviar-lo per correu-e a un conegut.

Per poder donar d'alta un llibre de col·legiat o un llibre d'economia o empresa recomanat, s'ha clicar sobre l'opció "donar d'alta un llibre" i emplenar i enviar el formulari.

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA